Thursday, July 16, 2009

Vamos a la playa, otra vez...

Tida er kommet for aa gjoere alt vi ennaa ikke har rukket paa denne turen, i og med at det er vaar siste dag i Jerez. Saa derfor drar vi til stranda for femte gang. Vi har med andre ord gitt opp haapet, eller oensket, om aa besoeke byens museum o.l. Har de ikke aapent paa ettermiddagstid kan det vaere det samme.

Ellers kan jeg bekrefte mistanken dere hadde om at mamí og jeg tok oss en tur paa Carrefour i gaar. Vi la igjen noen kroner der, i tillegg til noen kalorier og noen gram som en foelge av all gaainga. Jeg kjoepte meg Biefilmen paa spansk saa den kommende 10. klassen paa Namdalseid skole har noe aa se fram til... Paa kvelden koste vi oss hjemme med pizza og pasteles. Tror samtlige i huset vaart, inkl maurene, er enige om at maten vi lager der er bedre enn den vi har spist ute.

I morgen skal vi ta toget til Málaga klokka 9:35, og deretter fly videre til London klokka 17:00. Saa faar vi se om vi overlever temperatursjokket fra 35 grader i Jerez til 14 grader i London (ifoelge yr.no)...